Magazin > VIP
50 ogledov

Teja in Zlatko zapustila Big Brother

Raper ni upošteval pravil, zato se je moral posloviti. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Danes je hiša Big Brother ostala kar brez dveh tekmovalcev. Prva je hišo prostovoljno zapustila 18-letna Teja, nekaj ur kasneje pa se je izselil še Zlatko.

Ker raper Zlatko ni upošteval pravil, ki veljajo v hiši Big Brother, se je moral nemudoma izseliti. Prišel je namreč na idejo, da bi vsi tekmovalci odložili mikrofone, kar pa velja za hudo kršitev. Ker ni uspel prepričati ostalih, se je mikrofona na koncu znebil sam. Takoj je moral spakirati kovčke in zapustiti hišo.

Neprimerno pa se je obnašal že ves dan. Zaradi neupoštevanja navodil in kršenja pravil, največ pa zaradi jezikanja, mu je tako Big Brother ukazal, da se mora izseliti. Ker pa raper ukaza ni vzel resno, se je ulegel na kavč in čakal, zraven pa še vedno jezikal. Ostali tekmovalci, za glavno nagrado se jih sedaj poteguje šest, niso mogli verjeti, kaj se dogaja. Ko so se vrata za njim zaprla, so se šele zavedali, da je zares zapustil hišo.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Teja pogrešala domače
Teja, ki je nastopila tudi v šovu Supermodel Slovenije in je v hiši slavnih bivala komaj peti dan, je Big Brotherju v dopoldanskih urah razkrila, da bi rada odšla domov. Ugotovila je, da ni "dozorela za kaj takšnega", Big Brother pa je stanovalce zbral v dnevni sobi in jim povedal, da ima Teja dve minuti časa, da spakira in se za vedno poslovi.

Intervju z izpadlo tekmovalko Tejo si na naši spletni strani preberite jutri zjutraj.

Teja je zadnje dni tarnala, da pogreša svojega fanta in da hoče "domov k mamici" ter da jo bivanje v hiši "ubija". Najbolj se je spoprijateljila z Zlatkom in mu razkrila, da ne more biti zaprta med štirimi stenami. Tudi drugim stanovalcem je dejala, da jo bivanje v hiši utesnjuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.