Magazin > VIP
161 ogledov

Teja je imela težave z zanositvijo

teja perjet, jani Mediaspeed.net
Teja Perjet in Jani Jugovic, ki sta se spoznala v šovu Gostilna išče šefa, bosta septembra zibala. Teja nam je v intervjuju med drugim izdala, kako je novico sprejel Janijev sinček.

Kako poteka nosečnost?
Nosečnost poteka super. Veliko delava, zato se zjutraj nimam časa predajati jutranji slabosti, ki so po treh mesecih minile. Skozi celo nosečnost sem zelo aktivna in vesela ter hvaležna, da je temu tako.

Je bil otrok načrtovan?
Novica o otročku naju je oba zelo presenetila, glede na težave z zanositvijo, ki so nama jih diagnosticirali zdravniki. Midva sva se prepustila, oba sva si otroka želela, nisva pa bila prepričana, da se nama to dejansko lahko zgodi.

Sta skupaj naredila test nosečnosti?
Test sem naredila na Janijevo pobudo, tako da sva za novico izvedela istočasno.

Že vesta, katerega spola je otrok?
Spol že veva, a sva se odločila, da to ostane najina mala skrivnost. Preferenc pa nisva imela, oba sva in si želiva, da bo otrok zdrav, kar je najpomembnejše.

Kako je novico sprejel Janijev sinček?
Taj je novico zelo lepo sprejel. Pravi, da se mu je izpolnila želja.

Že razmišljaš o vrsti poroda?
O tem še ne razmišljam. Rodila bom »normalno«. Zaradi velikega obsega dela, ki ga imam v Tejaniju, sem kar srečna, da se ne ukvarjam s temi stvarmi. Popolnoma zaupam svoji ginekologinji, ki me pravočasno obvešča o vseh stvareh.

Te je strah poroda?
Strah me ni, saj gre za nekaj povsem naravnega, za kar smo ženske »ustvarjene«. Ne vem pa, kako bo kasneje, a s tem se bom ukvarjala, ko bo napočil čas.

Nam lahko kaj razkrijeta o imenu?
 Ime imava že izbrano, a ga ne misliva razkriti, dokler štručka ne pokuka na svet.

Je sobica za dojenčka že pripravljena?
Sobice in opremo sva si že ogledovala v Momaxu in tam nama je bilo veliko stvari všeč. Sva pa že preuredila najino spalnico, tako da je pripravljena na novega družinskega člana.

Še vedno si zelo aktivna. Boš pogrešala posel, ko boš na porodniški?
Seveda bom pogrešala posel. Jani me bo o vsem obveščal, tako, da ne bom zamudila preveč stvari. Med tem  sva uvedla tudi dodatno pomoč - dekle, ki ji popolnoma zaupam, zato vem, da bom posel predala pravi osebi. Nikakor pa se ne mislim popolnoma umakniti, saj sem že zdaj taka, da opravljam veliko stvari hkrati. Se pa zavedam tudi, da bo ogromno dela tudi doma in ne bom imela ravno časa razmišljati o poslu. Zdaj me čaka popolnoma nov svet in z veseljem ga bom iz dneva v dan odkrivala skupaj z najinim zakladkom.

Boš mamica, ki bo pri otrokovi prehrani zelo previdna?
Sem oseba, ki res ne komplicira. V tem pogledu sva si z Janijem zelo podobna. Seveda bom pazila, da je hrana zdrava, a vseeno ne bom pretiravala, ker se mi zdi, da moramo uživati vse, a v mejah normale. Nobeni ekstremi niso dobri. Hrana bo uravnotežena in raznolika, če bo vsaj malo po meni, pa bo jedel-a čisto vse.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.