Magazin > VIP
52801 ogledov

Teja Jugovic se je odločila za nov videz

teja perjet, jani jugovic Facebook
V videu je kritikom povedala, kaj si misli o njihovih komentarjih.

Vplivnica in znana kuharica Teja Jugovic, prej Perjet, se je odločila za novo barvo las – sivo. Ta sprememba nekaterim ni bila všeč. Pravijo, da jo postara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great things never came from comfort zones. 😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷 Takle mamo. Odkar hodim k moji @sasakersnik iz @medinmleko, enkrat ne podvomim v njene načrte z mano in mojimi lasmi. Če kdo, ona ve kaj dela. Spet je ogromna sprememba in spet se bo treba navadt, ampak a ni to bistvo. Spremembe. Če se ne spreminjamo, ne rastemo. In če ne rastemo, ne živimo zares. A bom znala tale look furat? I love challenges:) ... ... ... #hairstyles #hair #haircolor #platinumblonde #change #hairdresser #newme #momoftwo #young #bold #idareyou #selfie

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

"Tale barva ni za tebe. Sorry. Postara te za vsaj 10 let. Vsaka guba na tvojem obrazu je vidna“, "lepa si tako in tako, samo tole te pa zelo postara, sem najprej mislila, da imaš nek filter“, sta le dva komenatrja kritičnih sledilcev.

Teja se je na negativni odziv odzvala z daljšim videom, v katerem je izrazila začudenje, koliko ljudi se je počutilo poklicanih, da komentira njen videz, medtem ko je komentarjev pod objavami o resnih temah malo.

Poudarila je, da smo si ljudje različni in da spoštuje vsako mnenje. Pravi tudi, da ji je nova barva všeč, a da se mora tudi ona nanjo navaditi, najbolj pa jo je zmotil komentar, da se sedaj vidi vsaka guba. Teja je kritikom povedala, da je ponosna na vsako gubo in da ne razume obsedenosti z zunanjim videzom. Po njenem mnenju je bolj pomembno srce. 

"Jaz sem Teja, jaz se obožujem,“ je še dejala in tudi svoje sledilce pozvala, naj se imajo radi.

To je njen video:

Komentarjev 13
  • Besi 22:38 12.maj 2020.

    Kakšni bedniki tukaj komentirajo

  • fiston 19:04 12.maj 2020.

    Vsakoga dana u svakom pogledu sve više je ružna. Sicer nikoli niti ni bila nekaj.

  • munja 18:55 12.maj 2020.

    Koga sploh zanima ta bednica. Že ne ve več, kaj bi še naredila, da pride v medije. Bolana v glavo. Naj se raje prime kakšnega pametnega dela, ne pa zganjat bedarije.