Magazin > VIP
34889 ogledov

Teja Jugovic: Te fotografije ji niso v ponos

teja perjet Instagram
Teja skozi čas.

Ena naših najbolj uspešnih blogerk, Teja Jugovic alias Cool mamacita, ki jo je Slovenija spoznala leta 2012 v prvi sezoni kuharskega šova Gostilna išče šefa, s svojimi sledilci rada deli koristne nasvete, pogovore z različnimi strokovnjaki in tudi zabavne utrinke iz svojega osebnega življenja.

Kuharica se zna pošaliti na svoj račun, kar je zagotovo ena od lastnosti, zaradi katere je na naši sceni tako priljubljena. Poleg tega je že večkrat dokazala, da rada eksperimentira – tudi s pričeskami. Nekatere se ji danes očitno ne zdijo več tako posrečene kot nekoč ...

Mamica dveh otrok je namreč  objavila nekaj svojih starejših posnetkov, za katere pravi, da ji niso v ponos. "Tole sem rekla, da mora iti v svet. Velikokrat dobim očitek, da meni je lahko govoriti o samozavesti in sprejemanju same sebe, glede na to, kako izgledam. Khm khm. Še enkrat poglej. Tele slike mi niso ravno v ponos in še vedno mi ni jasno, kako sem Janiju lahko všeč v vseh oblikah. Dejansko mi enkrat ni rekel, tale frizura ti pa res ne paše, ker roko na srce, bi mi to lahko rekel večkrat. Tako da, ja. To sem jaz in v vseh obdobjih svojega življenja sem se imela rada. Z lahkoto trdim, da zdaj se imam pa res najrajši,“ je zapisala ob galeriji posnetkov.  

Pozitivnih komentarjev je pod objavo deževalo, tale komentar oziroma odgovor na Tejino pripombo o Janiju pa se nam je zdel najlepši: "Zato ker te (Jani, op. avt.) nima rad zaradi frizure, ampak zaradi 1000 drugih stvari.“ 

Komentarjev 6
  • darja19 22:29 22.maj 2021.

    Zato kr je neko župo kuhala je vplivnica,pa daj no kaj vam špila...koga briga

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:30 18.maj 2021.

    Zakaj ste vsi tako negativno nastrojeni proti našim vplivnicam? Punce so brihtne, živijo od prodajanja megle in dokler jih folk spremlja, zakaj ne. Očitno se ljudje potrebujemo zgledovati in pripadati.

  • Dusan21 19:34 17.maj 2021.

    Teja zapleši še tango z Marjanom in bomo peli in peli....in vsi srečni bili