Magazin > VIP
28 ogledov

Teja: "Tetovaži me definirata“

Teja, tetovaža, Gostilna išče šefa
1/2
Osebni arhiv
Tekmovalka šova Gostilna išče šefa Teja Perjet ima dve tetovaži, ki ju že od nekdaj spremljata in jo definirata.

Izpadla tekmovalka iz šova Gostilna išče šefa Teja je že v šovu nehote kazala svojo tetovažo, ki jo ima na tilniku. Ima še eno in sicer na rebrih, ki si jo je dala tetovirati pol leta pred šovom. Stavek Pain is now, surrender is forever (Bolečina je trenutna, predaja pa večna, op. a.) jo spremlja že dlje časa, v zadnjih treh letih pa je dala marsikaj skozi, tudi kar se tiče zdravja. "Vse se da premagati, če si dovolj močen,“ je povedala.

Ker verjame v usodo, si je kmalu po prvi tetovaži dodala še drugo na tilnik. Stavek What is meant to be will always find its way (Kar je usojeno, bo našlo pot, op. a.), ji je dal še dodatno moč. "Ko imaš tetovažo, je del tebe, si bolj močen in lažje funkcioniraš. Po vsaki tetovaži sem se počutila bolje,“ je še pojasnila in dodala, da jo oba stavka spremljata in jo definirata. "Oba stavka sta moj življenjski moto.“

O novih tetovažah pa ne razmišlja, saj pravi, da je "dovolj popisana". Če pa bi se nekoč le odločila za novo, bi si zopet izbrala stavek, ne bi se pa odločila za lik ali podobo. "Tetovaže ne vidiš, je pa na tebi in včasih jo je dobro opaziti in se spomniti," je še povedala.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 00:32 27.november 2012.

    Ja definirate te v abnormalne !

  • mph 12:35 26.november 2012.

    :-)))

  • rogg 10:06 24.november 2012.

    Krava neumna, naj si da tetovirat kodo od kakega neumnega artikla seveda s popustom.