Magazin > VIP
78 ogledov

Teja zablestela v poročni obleki

Teja Perjet in Jani Jugovic
1/10
Jana Šnuderl
Poročne fotografije sta Teja in Jani posnela na Primorskem.

Na Facebooku smo opazili, da je Teja Perjet objavila poročne fotografije z Janijem in zanimalo nas je, kaj se je spremenilo, glede na to, da sta že povedala, da se ne bosta poročila.

"Fotografinja naju vprašala, če bi se slikala, ker je tudi potrebovala fotografije za svojo spletno stran. Ker že dve leti uspešno sodelujemo, sva privolila. Midva imava zdaj te lepe fotke, ki jih sicer nikoli ne bi imela, glede na najino odločitev. Bila je 'win-win' situacija za vse," je za Žurnal24 povedala Teja in dodala: "Občutek je bil zanimiv. To je vse lepo, obema se poroka zdi čudovita stvar, druge stvari, ki jih prinese zakon pa nama niso tako všeč, zato sva se odločila tako, kot sva se."

Fotografije je posnela profesionalna fotografinja Jana Šnuderl, s katero je par že nekajkrat sodeloval. Prav Jana je jima je pred dvema letoma priskočila na pomoč pri ustvarjanju božičnih voščilnicah.

Na Tejinem profilu so se pod poročnimi fotografijami številni komentatorji ušteli, saj so jima želeli veliko sreče in jima čestitali ob velikem dnevu. Tudi nam je Teja potrdila, da je marsikdo verjel, da sta se zares poročila: "90% ljudi misli, da so fotke narejene na pravi poroki."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.