Magazin > VIP
272 ogledov

Tekmovalci bolj uspešni in znani kot zmagovalci

teja perjet, jani
1/8
Mediaspeed.net
Važno je sodelovati in s tem bi se več kot strinjali nekateri domači resničnostni zvezdniki, ki jim je sodelovanje v šovu prineslo večji uspeh ali slavo kot njihovim kolegom na zmagovalnih prestolih.

Teja in Jani iz prve sezone Gostilne išče šefa sta v šovu začela svojo ljubezensko zgodbo, ki je obrodila več sadov. Tako poslovnih kot zasebnih. Danes imata svoj uspešni posel Tejani Kitch'n in hčerkico Sio ter sta veliko bolj prepoznavna kot zmagovalec Andrej.

Maja Keuc je v prvi sezoni Slovenija ima talent zasedla nehvaležno drugo mesto, ki pa jo je poneslo med zvezde. Danes ima uspešno glasbeno kariero in živi na Švedskem. Majo je takrat premagala prav tako nadarjena Lina Kuduzović

Tudi Mišo Stevanović je iz prve sezone šova Bar odšel kot poraženec, a je v življenju že večkrat dokazal, da je pravi zmagovalec. Danes je uspešen gostinec, prepoznavnost pa je unovčil tudi kot komentator šova Gostilna išče šefa. 

Suzana Jakšić pred leti ni zmagala v šovu Big Brother, a je vseeno postala kraljica resničnostnih šovov pri nas. Kmetija slavnih, Riba na oko, prijavila se je v šov Top 4 s Tjašo Kokalj, kot gostja sodelovala v lanski sezoni šova Big Brother ... Seksi babica pa je krasila tudi naslovnico domačega Playboya.

Zmagovalcu lanske sezone šova Bar Črtu ne gre slabo, a sadove prepoznavnosti ravno tako uspešno žanjeta tudi Ivona in Emi. Prvi je šov prinesel nove prsi, drugemu pa voditeljsko vlogo v šovu Big Brother.

V šovu Moj dragi zmore je bila seksi pomočnica voditeljice Nine Osenar, danes pa je Inja Zalta uspešna igralka, ki nastopa v eni izmed najbolj priljubljenih domačih nadaljevank, Usodno vino, in številnih televizijskih oglasih. 

Akrobata Filip in Blaž sta povsem zasenčila lanskoletnega zmagovalca šova Slovenija ima talent Jerneja. Artista sta danes nepogrešljiva gosta vseh večjih prireditev in družabnih dogodkov, kjer njune vrtoglave norčije vedno navdušijo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.