Magazin > VIP
62 ogledov

Tekmovalec iz Gostilne bo očka

Barbara Majič Žiga Šinkovec Osebni arhiv
Žiga Šinkovec, ki smo ga lani lahko gledali v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, in njegova izbranka, nekdanja novinarka na Pop Tv Barbara Majič pričakujeta naraščaj.

Po koncu šova Gostilna išče šefa 2 je preskočila iskrica med tekmovalcem Žigo Šinkovcem in znanim televizijskim obrazom Barbaro Majič. Prav ona je bila tista, ki je storila prvi korak, kot nam je takrat povedala. 

Zdaj pa se par že veseli naraščaja. Žiga nam je zaupal, da ste že konec poletja sprejela odločitev, da bosta začela delati na novem družinskem članu. Želja se jima je hitro izpolnila in to kar na potovanju. "Po tihem sva upala, da bo potovanje po ZDA obrodilo sadove," je povedal Žiga. Veselo novico sta proslavila z romantično večerjo.

Bodoči stari starši so bili zelo presenečeni in veseli, saj bo to za njih prvi vnuk ali vnukinja. Ali bo maja na svet privekal deček ali deklica, še ne vesta, bosta pa zagotovo vprašala. Ko jima bo ginekologinja razkrila, kdo se jima bo pridružil, bosta začela razmišljati o imenu. 

"Bodoča mamica se počuti odlično, razen občasne utrujenosti in zaspanosti," pove srečni bodoči očka, ki je nase prevzel vsa težja gospodinjska opravila. Par je že začel s prenovo stanovanja, večje nakupe pa sta preložila na čas po novem letu. Prejela sta že kar nekaj nasvetov prijateljev, ki že imajo otroke. Svojo pomoč pa so jima obljubili tudi bodoči stari starši. 

Bodočima staršema čestitamo tudi mi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.