Magazin > VIP
28345 ogledov

Tekmovalec Kmetije bi skoraj ubil tri ljudi

luka lampret Voyo
In vino veritas …

Poptevejevi kmetje so uspešno opravili tedensko nalogo in za nagrado dobili slaščice in alkohol. Luka in Tilen sta se po zabavi, ki jo je popestrila pevka Alya, umaknila v hišico za goste in Luka je sotekmovalcu izpovedal svoje srce.

Dejal je, da ima občutek, da se mora ves čas dokazovati – sebi in staršem – in da ni imel srečnega družinskega življenja. Za to delno krivi tudi sebe, saj je v 9. razredu naredil neumnost. "V 9. razredu se je moje življenje spremenilo. S starši bi moral na pohod, a sem izsilil, da ostanem sam doma. Malo smo pili, se zabavali, nato pa smo se šli z avtom peljat. Zaj*** sem, zavedal sem se tega, skoraj sem tri ljudi ubil. Da bi koga ubil … Do danes si ne bi oprostil. Že takrat, pa sem videl, da so vsi celi, sem se hotel ubiti,“ je povedal Luka, ki je že v eni od preteklih oddaj Kmetije povedal, da je bilo tisto leto za njegovo družino težko.

"V tistem letu, ko sem razbil avto, je mami oče umrl, a namesto da bi se takrat med seboj povezali in drug drugega poskušali rešiti, smo reševali vsak svoje težave. Mama ni razumela, da je oče ves čas delal, da bi hišo rešil, mislila je, da jo vara. Oče je pijan hodil domov, ker je bil žalosten zaradi vsega ...“ je še razkril in v solzah povedal, da bi si želel, da bi se njegovi družinski člani imeli tako radi, kot jih ima on. "Če bi imeli vsaj skupno kosilo, bi bilo v redu.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.