Magazin > VIP
3190 ogledov

Tekmovalec Talentov shujšal za 30 kilogramov

luka sešek
1/6
Saša Despot
Pevec Luka Sešek si letošnjega leta ne bo zapomnil le po svojih izjemnih nastopih v šovu Slovenija ima talent, ampak tudi po izgubi kilogramov. 19-letnik je namreč sedaj kar 30 kilogramov lažji.

Luka Sešek, eden od finalistov letošnjega šova Slovenija ima talent, nam je zaupal, da je v šestih mesecih izgubil 30 kilogramov. "Včasih sem tehtal 105 kilogramov, sedaj pa 75. Na to, da sem shujšal, sem zelo ponosen. Potreben je bil le ta 'klik', ki mi je dal motivacijo, da sebi in drugim dokažem, da zmorem. In je uspelo,“ je za Žurnal24 povedal simpatični 19-letnik in nam zaupal svoj recept za izgubo kilogramov: "Manj jej in več se gibaj. Nobeni hrani se nisem odpovedal, sem se pa več gibal."

Luka pravi, da se dobro spomni trenutka, ko je sklenil, da začne hujšati. "Moj prijatelj Gašper Konec, ki je izgubil ogromno kilogramov, mi je med preoblačenjem po nekem nastopu svetoval, naj se čim prej lotim hujšanja, da ne bo prepozno. Spoznal sem, da ima prav. Naslednji dan sem že začel.“

Luka pravi, da sedaj bolj ponosno in sproščeno hodi po svetu. "Enostavno se bolje počutiš,“ je še povedal mladenič, ki je pretekli teden izdal svoj prvi singel. "Skupaj s skupino Proper smo objavili pesem Ne pozabi, da si lepa. Sodelujemo en mesec in v tem času smo balado napisali, jo posneli in naredili še videospot,“ se je pohvalil Luka, ki mu ni prav nič dolgčas, saj že pripravljajo novo pesem, zelo zaposleni pa so tudi z raznimi nastopi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.