Magazin > VIP
236 ogledov

Tekmovalec Zmenka na slepo Jan jezen

jan vehar, nina Facebook
Novinar in pevec Jan Vehar, ki ga je Slovenija spoznala v šovu Zmenek na slepo, je jezen, ker je medij namigoval, da se med njim in Nino iz Big Brotherja nekaj plete.

Jan je svojo nejevoljo zaradi članka, ki je nosil naslov "Nina iz BB v Budvo z Janom. Ljubezen v zraku?", pokomentiral z besedami: "Trije prosti dnevi. Paše, nerealno. Nakar vidim to. Sej razumem, delam tud sam v podobnem fohu. Samo to pa je preveč, kar so si v tem trenutku privoščile Slovenske novice. Kakšni naslovi, sam da so kliki ane? Še en medij, ki iz muhe naredi slona & Slovence dela še bolj poneumljen narod, ki seveda živi od tega, kar poročajo mediji, kot je ta.. No fu**** comment!“

Na njegovem profilu se je oglasila tudi Nina, ki je v šali zapisala: "Lubi bubi moj zdaj me pa kar tajiš? Ne maram te več! Pejd iz mojega peskovnika.“

Nina in Jan se poznata še iz časov šova Zmenek na slepo, ki so ga vrteli na Planet TV. Tudi ona je v temi iskala ljubezen svojega življenja, a iz tega žal ni bilo nič. Je pa med njenim bivanjem v hiši Big Brother odjeknila novica, da naj bi se po šovu zapletla z gogo plesalcem Alanom, ki ga je spoznala na teh zmenkih. Kaj nam je o tem povedala Nina, lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.