Magazin > VIP
26253 ogledov

Tekmovalka iz našega šova trpi: Naj ga še enkrat vidim, potem pa lahko takoj umrem

rasema begulić, irena drozg POP TV
Rasema Begulić nekdanjega ljubimca ne more pozabiti.

Rasema Begulić, ki je v šovu Ljubezen po domače iskala življenjskega sopotnika, je bila osem let v zvezi s 25 let mlajšim moškim, ki jo je lani dokončno zapustil. Tekmovalka resničnostnega šova ga še vedno ni pozabila in tega ji javno ni sram priznati. Ker si ga tako močno želi nazaj, skupnih fotografij še ni umaknila z družbenih omrežij. "Ne morem povedati, kako trpim. Vsak dan ga objokujem. Tega ni možno opisati z besedami. Želim si, da ga še enkrat vidim, potem pa lahko takoj umrem,“ je povedala za naš medij in dodala, da nobenega moškega ni ljubila tako močno kot njega.

rasema begulić | Avtor:

Rasemo v teh časih, ko se svet boji koronavirusa, bolj kot zase skrbi za nekdanjega ljubimca, saj verjetno zaradi krize ne more delati, tako kot tudi ne njegova nova izbranka. "Moj Izi je zagotovo lačen. Moj brat ga je nedavno videl. Obrnil se je stran. Brat pravi, da je bil shujšan in zaraščen. Pri meni je bil vsak dan urejen kot barbika, za njim je dišalo en kilometer. Zanj sem skrbela kot za sina. IZI TE DUAAA  (ljubim te po albansko, op. avt.),“ še pravi Rasema, ki nekdanjega ljubimca ne more prehvaliti.  
rasema begulić | Avtor:

"Je posebna in poštena duša. Vsak dan me je dve uri masiral po celem telesu, vsak mesec mi je naredil odlično pedikuro, barval mi je lase … Za vsak praznik mi je prinesel darilo, pomagal je pri hišnih opravilih, trikrat na dan sva imela spolne odnose.Takšnih moških ni več.“

Komentarjev 9
  • fiston 00:45 28.marec 2020.

    Normalno da ga ne more pozabiti, ni veliko takih ki bi Nilskega konja naskočilo.

  • mercedesb 22:48 27.marec 2020.

    Škapabon? Ta čimša Ema kalamoč!

  • johan 21:00 27.marec 2020.

    ta ženska pa ni pri pameti