Magazin > VIP
11687 ogledov

Tekmovalka se je poslovila, Exatlon ni bil to, kar je pričakovala

exatlon Planet TV
Tekmovanje je zapustila Maja.

Boj za prednost se je začel s slabo novico. Po temeljitih preiskavah so zdravniki odločili, da Maja Zaman ne sme nadaljevati tekmovanja. 

Maja se je pred slabima dvema tednoma poškodovala na poligonu Apokalipsa. Skočila je v avtobus in si poškodovala hrbet. Ta poligon je bil usoden tudi za Tejo Kralj, ki je morala prav tako zapustiti tekmovanje. Več o tem TUKAJ.

21-letnica je slabo novico pričakovala. "Zadnji dnevi niso bili preveč lahki. Ves čas me je bolelo. Mislim, da je zdravje na prvem mestu, zato se strinjam z odločitvijo zdravnikov," je povedala, na vprašanje, kako je doživljala Exatlon, pa odgovorila: "Exatlon ni bil to, kar sem pričakovala, zagotovo ne. Doživela sem hurikan, to poškodbo, ki je res nisem hotela doživeti. Ne vem, kaj naj rečem. Je, kar je ..." Kljub smoli pa Maji ni žal, da se je udeležila te pustolovščine. "Najlepša stvar, ki se je zgodila, je, da sem spoznala ekipo," je dodala.

Na večerni tekmi so si prednost sicer priborili rdeči.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.