Magazin > VIP
8 ogledov

Tekmovalno Kim napadli s koktajlom

Kim (levo) bo s sestro Kourtney v Velikem jabolku preživela nekaj mesecev, saj t Žurnal24 main
Ponočevanje v enem izmed newyorških klubov se za Kim Kardashian ni končalo prav dobro. Neznana ljubosumna ženska se je nanjo spravila kar s koktajlom, ki ga je zabrisala proti zvezdnici.

Ženska je postala jezna potem, ko je njen fant pristopil do dolgonoge Kim Kardashian in jo prosil za skupno fotografijo. V navalu jeze je neznanka po zvezdnici polila svojo pijačo, kaj hitro pa se je v nesporazum vmešala Kimina starejša sestra Khloe, ki je pri verbalnem obračunavanju z nesramnico skoraj izgubila svoj poročni prstan.

Kim- tekmovalna podjetnica
Sicer pa je pred kratkim temnolasa lepotica tabloide napolnila, ko je v Parizu za nakupe zapravila 100 tisoč dolarjev, nato pa priznala, da je zapravila še več.

Se sprašujete, od kje ji toliko denarja? Preprosto, Kim je iz svojega imena in podobe ustvarila imenitno znamko, njen imperij pa med drugim vključuje njeno lastno dišavo, kozmetične izdelke, spletno podjetje s čevlji in še in še. "Poslovna ženska in podjetnica," se je samooklicala Kim. "Tako zelo tekmovalna sem, da rada prekosim celo samo sebe. Kadar sklenem posel, hočem podvojiti ves denar, ki je v igri."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.