Magazin > VIP
78 ogledov

Televizijska zvezdnica storila samomor

Gia Allemand
1/3
youtube.com
Gia Allemand si je v ponedeljek poskušala vzeti življenje. Umrla je včeraj.

Lepotica je v ZDA zaslovela z resničnostnim šovom The Bachelor, v katerem se je potegovala za srce Jaka Pavelke. Kot poročajo, se je 29-letnica v ponedeljek poskušala obesiti. Še živo, a v kritičnem stanju, jo je našel njen fant, košarkaš NBA Ryan Anderson. V bolnišnici so zvezdnico priključili na aparate, ki so jo ohranjali pri življenju.

Njena družina je smrt zvezdnice sporočila včeraj: "Zaradi odpovedi možganskih funkcij in organov smo ugasnili aparate. Gospodična Allemand je mirno umrla. Ob njej so bili njena mama, fant in dolgoletni prijatelji.“ V izjavi so tudi zapisali, da je bila Gia zelo ljubeča ženska, ki je oboževala svojo družino in  pomagala živalim brez doma.

Ameriški mediji še poročajo, da je bila Gia le en teden pred svojo smrtjo "dobre volje in videti zdrava", zato se sedaj vsi sprašujejo, kaj je lepotico gnalo v smrt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.