Magazin > VIP
72 ogledov

Temna preteklost Fergiejinega novega ljubimca

sarah ferguson Profimedias
Nekdanja žena britanskega princa Andrewa, Sarah Ferguson, ima osem let mlajšega ljubimca. Njuna ljubezen naj bi trajala že 18 mesecev.

Srce nekdanje vojvodinje Fergie je osvojil poslovnež Manuel Fernandez, ki ga mediji sicer poznajo že nekaj časa in ne šele od filmskega festivala v Cannesu, kjer so ju fotografi prvič ujeli skupaj.

Fernandez je zelo uspešen poslovnež. Njegovi posli v Afriki, Evropi in v arabskih deželah cvetijo, poročajo mediji. Svojo kariero je sicer začel v britanski vojski, sedaj pa je med drugim ponosni lastnik filmske produkcijske hiše Braveheart Films.

A v življenju so ga doletele tudi tragedije. Njegovo sestro je umoril njen bivši fant. Fernandez se je začel takrat javno zavzemati za strožje kazni v primerih družinskega nasilja. S svojo kampanjo je bil zelo uspešen. V najhujših primerih storilca v Veliki Britaniji sedaj čaka dosmrtna ječa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.