Magazin > VIP
143 ogledov

Temne skrivnosti zaročenca Nicky Hilton

James Rothschild in Nicky Hilton Profimedias
Škandali in samomor. Družina Jamesa Rothschilda, zaročenca Nicky Hilton, ima veliko skrivnosti.

Ko se je dedinja hotelskega imperija Hilton, Nicky Hilton, avgusta zaročila z Jamesom Rothschildom, ki prihaja iz slavne bankirske družine, ki po premoženju prav nič ne zaostaja za Hiltonovimi, se je takoj začelo govoriti, da ZDA čaka poroka desetletja.

Mediji so se takoj vrgli v raziskovanje in odkrili, da imajo, kot se za velike dinastije spodobi, tudi  Rothschildovi temne skrivnosti. Paris Hilton, Nickyjina sestra, je v primerjavi z Jamesovo sestro nuna. Kate je namreč poskrbela za škandal leta 2012, ko je svojega moža Bena Goldsmith, ki bo nekoč prav tako podedoval več milijard, prevarala z raperjem Jayem Electronico. Ločitev ni bila prav nič lepa, čeprav so Goldsmithovi še vedno družinsko povezani z Rothschildovimi. Jamesova druga sestra Alice je namreč poročena z Benovim bratom Zacom. Bogati se družijo z bogatimi …

Dinastija Rothschild družinskih škandalov nikoli ni komentirala, tudi smrti bankirja Amschela Rothschilda, Jamesovega očeta, ne. Ta se je leta 1996, ko je bil star 41 let, obesil v pariškem hotelu Bristol. Zakaj, še vedno ni javno znano. Mnogi tudi pravijo, da ne gre za samomor, ampak za umor.

Pred Nicky se je James grel v objemu Astrid Harbord. Tudi njen oče je storil samomor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.