Magazin > VIP
28 ogledov

Temnolasa Sandra pozabila bivšega

1/11
Žurnal24 main
Na dobrodelnem koncertu slavnih iz hiše Big Brother je najbolj presenetila Sandra Auer, ki se je očitno odločila narediti korenite spremembe v svojem življenju. Najopaznejša je zagotovo barva las.

Sandra, ki je sicer rojena temnolaska, je priznala, da je o novi barvi las razmišljala še pred vstopom v hišo Big Brother, opogumila pa se je pred kratkim. "Novo leto, novi izzivi, nove spremembe. Ko sem na nastopu v hiši nosila lasuljo, sem videla, da mi temna barva las pristaja in to me je nekoliko opogumilo," je za zurnal24.si povedala Sandra, ki dodaja, da je oseba, ki se ves čas spreminja, saj ne mara monotonosti.

Vsi so jo pohvalili
Finalistka Big Brotherja je še povedala, da je bila zadnjih pet let svetlolaska, na novo pričesko pa se je že navadila. Njen videz so pohvalili tako domači kot tudi udeleženci šova Big Brother slavnih. "Sem zelo zadovoljna in vsi pravijo, da mi ta barva las izjemno pristaja," je povedala Sandra, ki pa se je poleg nove pričeske odločila tudi za druge spremembe v svojem življenju.

Za seboj pustila bivšega
"Za seboj sem pustila nekatere ljudi, ki niso verjeli vame. Ko sem prišla iz hiše, sem spoznala, da so določeni ljudje dvomili vame in verjeli tistemu, kar so videli na televiziji. Tisti, ki so mi blizu, verjamejo vame," pravi Sandra, ki je dodala, da je za seboj pustila tudi bivšega fanta, s katerim je pretrgala vse stike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.