Magazin > VIP
18 ogledov

Teniška legenda drugič pred oltar

Becker kljub letom ostaja očarljiv in privlačen. Žurnal24 main
Upokojeni teniški zvezdnik Boris Becker se namerava poročiti z Američanko Lilly Kerssenberg.

Upokojeni športnik, televizijski voditelj, pisec in predvsem nemški jetseter s stalnim prebivališčem v Švici Boris Becker se bo, kot vse kaže, drugič poročil. Boris je nadvse zadovoljen s svojo aktualno spremljevalko Lilly Kerssenberg, poleg tega pa pri 40 letih razmišlja tudi, da bi imel še enega otroka. Podobnost z nekdanjo soprogo Barbaro Feltus  je očitna, saj je tudi Lilly temnejše polti.

Eden od morebitnih vzrokov za poroko je tudi pred meseci natisnjena avtobiografija njegove nekdanje ljubice Angele Ermakove. Knjiga natančno opisuje podrobnosti njunih posteljnih zabav, rojstvo hčerke Anne, ki je Boris ne priznava, in še kaj pikantnega bi se našlo na nekaj sto listih papirja.

Becker, ki je letošnje poletje preživel v mondenem francoskem letovišču St. Tropez, meni, da je skrajni čas, da ljubezenski odnos z Lilly ponese na višjo stopničko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.