Magazin > VIP
13509 ogledov

Teniška legenda Pete Sampras sporočil žalostno novico, prosi za molitve

Bridgette Wilson-Sampras, Pete Sampras Profimedia
Njegova žena je bolna.

14-kratni zmagovalec turnirjev za Grand Slam, Pete Sampras, je na družbenem omrežju X sporočil, da se njegova soproga, 50-letna igralka Bridgette Wilson-Sampras, od decembra bori z rakom na jajčnikih.

"Zadnje leto je bilo za mojo družino izjemen izziv in odločil sem se, da bom delil, kaj se dogaja. Lanskega decembra so pri moji ženi Bridgette odkrili raka na jajčnikih. Od takrat je imela večjo operacijo, prestala kemoterapijo, sedaj pa nadaljuje z vzdrževalno terapijo," je povedala teniška legenda in dodala: "Težko je gledati, kako mora nekdo, ki ga imaš rad, prestajati takšen izziv."

Sampras je ob tem še povedal, da sta se njuna sinova, 18-letni Ryan in 20-letni Christian, v tem času zelo izkazala, pohvalil pa je tudi svojo pogumno ženo. "Videti, kako je Bridgette vse to prestajala in ostala neverjetna mama in žena, je bilo navdihujoče," je povedal in prosil za dobre želje in molitve. "Ponižno prosim za lepe misli in molitve za našo družino, medtem ko Bridgette nadaljuje svojo pot zdravljenja."

Par je poročen že 23 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.