Magazin > VIP
14690 ogledov

Teniška zvezda se je zaročila z oboževalcem, ki jo je prosil za skupno fotko

Garbiñe Muguruza, Arthur borges
1/3
Profimedia
Garbiñe Muguruza se je zaročila z oboževalcem, ki ga je spoznala leta 2021.

Garbiñe Muguruza, teniška igralka špansko-venezuelskih korenin, ki se lahko pohvali z zmago na odprtem prvenstvu Francije in v Wimbledonu, se je avgusta 2021 odločila za sprehod, ki je bil zanjo usoden. Tistega dne je v New Yorku namreč spoznala manekenka Arthurja Borgesa. "Moj hotel je bil v bližini parka Central Park. Bilo mi je dolgčas, zato sem odšla na sprehod in ga srečala. Nenadoma se je obrnil in rekel: 'Veliko sreče na odprtem prvenstvu.' Pomislila sem: 'Wow, kako je čeden.'" se spominja Muguruza.

Par se je nekajkrat po naključju srečal, nato pa začel skupaj hoditi na sprehode. Simpatija se je razvila v ljubezen in Borges je v Marbelli padel na kolena in lepotico zaprosil za roko. Teniška igralka je veselo novico delila s svojimi sledilci na Instagramu. Ob skupni fotografiji je zapisala: "Tvoja sem bila že ob pozdravu."

Poroka bo drugo leto v Španiji, ki jo Borges ljubi tako močno kot njegova zaročenka. Lepotec se je rodil v tej državi, odraščal pa je na Finskem. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.