Magazin > VIP
2674 ogledov

Tereza Poljanič: "Seveda je vse mama zrihtala"

Viktorji, Tereza Poljanič Saša Despot
Največ komentarjev zasledi na družbenih omrežjih, 'junakov', ki bi svoje mnenje izrazili v živo, pa za enkrat še ni bilo.

Na viktorjih je Tereza Poljanič, hčerka Barbre Drnač, skupaj z Ulo Furlan, hčerko Miše Molk, spregovorila o pritiskih, češ da sta jima mami priskrbeli službi in pomagali na vseh možnih področjih.

Tereza Poljanič, Barbra Drnač | Avtor: mediaspeed mediaspeed
Zanimalo nas je, zakaj sta se odločili o tem spregovoriti na odru in Terezo vprašali, če pritiske še vedno čuti. "Pritiska ne čutim več, niti malo. Vem, kdo sem in kaj sem dosegla sama. Seveda bo mami vedno moja največja navijačica, saj je iz podobnega 'foha'," je za Žurnal24 povedala Tereza, ki trenutno živi in dela na Novi Zelandiji. Povedala je, da je že zasledila komentarje, kjer ljudje menijo, da ji je mama priskrbela službo: "Seveda se govori, da je vse 'zrihtala' mami, tudi kakšen scenarij za oddajo napiše, seveda! (smeh) Seveda to ni res. Zagotovo pa me kdaj kaj popravi, formira kakšen stavek, zakaj pa ne. Zato sva se z Ulo našli, ker ima tudi ona podobne 'težave'. Zato sva zadevo raje obrnili na pozitivno in se mama zahvalili, da nama stojita ob strani in tudi sami sebe potrepljali po ramenih, da sva lahko ponosni sami nase."

Tereza, ki jo lahko spremljamo v kuharski oddaji Zdravo, Tereza, pravi, da sicer še nihče ni zbral poguma, da bi ji vse to, kar ji nekateri očitajo, povedal v obraz: "Večinoma so to komentarji na družbenih omrežjih, včasih slišiš kakšno govorico in podobno … V obraz pa nihče ne upa povedati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.