Magazin > VIP
32 ogledov

Teta Bobi Kristine Brown hoče, da jo odklopijo

Bobbi Kristina FameFlynet
Teta Bobi Kristine Brown, hčerke Whitney Houston in Bobbyja Browna, naj bi izjavila, da so stroški aparatur, ki 22-letnico ohranjajo pri življenju, previsoki, zato bi bilo bolje, če bi Brown hčerki pustil čim prej umreti.

Neverjetno! Teta Bobbi Kristine Brown, Leolah Brown, trdi, da je svakinja Whitney Houston, Pat Houston, izjavila, da bi moral Bobby Brown svojo hčer odklopiti od aparatur, ki jo ohranjajo pri življenju, saj so stroški previsoki.

Pat Houston skupaj z Brownom upravlja premoženje 22-letnice, ki so jo januarja nezavestno našli v kopalni kadi. Bobbi je utrpela nepopravljive možganske poškodbe.

Bobby Brown še vedno upa, da se bo njegova hčerka nekoč zbudila. Pat naj bi odgovoril: "Ne zanima me, koliko stane. Ne gre za denar. Naredil bom vse, da jo ohranim pri življenju.“

Leloah Brown tudi trdi, da Bobbi ni priključena na aparature, tako kot to trdi Bobbijina babica Cissy Houston. “Njeno stanje se izboljšuje. Ne bomo obupali,” še pravi Brownova.

Pat in Bobbi se menda nista nikoli razumeli najbolje, zato naj bi Pat zanimal le Bobbijin denar, še trdi Brownova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.