Magazin > VIP
60 ogledov

Teta zvezdnice po nesreči zmrznila in umrla

Rachael Ray Reuters
O priljubljeni ameriški kuharici Rachael Ray se zadnje mesece veliko piše, saj je njena teta umrla tragične smrti.

Rachael Ray je čez lužo zelo priljubljena kuharica. Izdala je veliko knjig in z leti postala prava milijonarka. Američani jo imajo večinoma radi, a trenutno se jim je zamerila, ker se ni udeležila pogreba svoje tete, ki je tragično umrla le dan po zahvalnem dnevu. Geraldine Dominica Scuderi se je po nesreči zaklenila iz družinske hiše nečakinje Rachael v New Yorku, kjer je bila ta dan sama. Mrzle zimske temperature so bile preveč za 77-letnico in tako je Geraldine počasi začela umirati. Njeno truplo so na dovozu k hiši našli šele naslednji dan.

Pogreb so organizirali teden kasneje, a 45-letna kuharica se ga ni udeležila, ker je imela delovne obveznosti. RadarOnline.com poroča, da je Rachael ta dan raje izkoristila za snemanje nove epizode svoje oddaje, na Twitterju pa je objavljala zapise o mačkah in enoločnicah, svoje pokojne tete pa ni niti omenila.

Rachael pa ni deležna le zgražanja s strani javnosti, temveč tudi s strani svoje družine, saj ji očitajo, da se kaj takšnega ne bi zgodilo, če bi ona in njena mama (sestra pokojne) bolje skrbeli za Geraldine, ki je bila v času smrti na posestvu družine Ray. Najbolj jo obtožuje sestrična Gina Mesnick, hčerka pokojne, ki pravi, da brez težav javno pove, da krivi njo in nikogar drugega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.