Magazin > VIP
25 ogledov

Tetovaža v čast ženi in hčerki

Josh Kelley, Katherine Heigl Twitter/Flynet
Soprog igralke Katherine Heigl Josh Kelley si je dal vtetovirati tatu v čast dvema najpomembnejšima ženskama v njegovem življenju.

Pevec Josh Kelley ima od včerajšnjega dne svojo prvo tetovažo, ki je bila zgodnje rojstnodnevno darilo za ženo Katherine Heigl in njuno dveletno posvojenko Naleigh, ki svoj osebni praznik praznujeta v teh dneh. "Moja žena ima rojstni dan 24. novembra, Naleighin pa je 23. novembra. Tako je njena 23 v korejščini, v sredini pa je simbol strelca," je svojo podobo, ki mu po novem krasi roko, pojasnil prek Twitterja. Nad njegovo tetovažo je bila zadovoljna tudi Katherine, ki jo je označila za "super kul".

Igralka je bila ves čas tetoviranja ob svojem možu. "Mislim, da bo kmalu zajokal," se je vmes pošalila prek Twitterja. "Le dihaj naprej po jogi. To bova prestala skupaj." Kaj pa njen končni sklep? "To je nekako najbolj romantična stvar, ki jo je kdorkoli kdajkoli naredil zame. Pa še tako neverjeten oče je," je bila ganjena svetlolasa lepotica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.