Magazin > VIP
322 ogledov

"Težava je bila predvsem zaupanje"

Maja Prašnikar Klemen Osebni arhiv
Maja Prašnikar o razlogih za konec romantične zveze.

Lepa pevka Maja Prašnikar je končala zvezo s Klemnom Drobežem, za katerega je še lani trdila, da je "to to". "So stvari, ki so prišle na pot, vendar o tem ni bi rada razglabljala. Treba je iti naprej. Če ni zaupanja, počasi ugasne tudi ljubezen. Težava je bila predvsem zaupanje v odnosu in vmešavanje 'prijateljev'. Na neki način sem kriva tudi sama, ker sem to dopustila. Bile so malenkosti, ki so se nabirale. Je pa Klemen super fant, o njem imam še vedno enako mnenje, vendar pride trenutek, ko se moraš odločiti, ali greš naprej ali pa vse pustiš za seboj in midva sva se odločila za drugo pot," nam je zaupala Maja in dodala, da niti slučajno še ne razmišlja o novi ljubezni: "Niti približno še ne razmišljam o novi simpatiji, ker mi Klemen še vseeno ogromno pomeni. Nikoli ni bilo posredi tretje osebe, niti všeč mi ni nobeden."

Pevka pravi, da s Klemnom trenutno nista v prijateljskih stikih. "Vse je še zelo sveže, bova videla, kaj bo čas prinesel. Za zdaj nimava stikov, ker je tako lažje za oba, da sva čisto prekinila. Kaj bo prinesel čas, bomo pa videli."

Novica o Majinem samskem stanu pa je prišla na ušesa tudi njenemu bivšemu fantu Matjažu Živkoviču - Makiju, ki je lepotičko že poklical. "Oglasil se mi je, vendar je zgodba z njim zaključena. Kaj več bi morali pa njega vprašati, o čem razmišlja. Z moje strani je zaključeno, če takrat ni šlo … Poleg tega ne verjamem, da se človek lahko spremeni," pove Maja. Maki pa pravi, da tega ne želi komentirati in da smo za razpad njune zveze krivi prav mediji.

Komentarjev 2
  • JaneDoe 09:00 16.januar 2013.

    +1

  • HansAndersen 08:32 16.januar 2013.

    kliknil samo zato, da napišem, da nam dol visi kaj se dogaja z majo p., koga te zanima kaj se z neko povprečno osebo dogaja, pa zakaj je šla narazen, življenje gre naprej, so bolj pomembne stvari v življenju in ...prikaži več ljudje se soočajo z bolj resnimi težavami kot pa jih ima ona