Magazin > VIP
14 ogledov

Težave v gnezdecu Heidi in Seala?

heidi klum Žurnal24 main
Zdi se, da Heidi Klum na počitnicah v Sredozemlju prav nič ne uživa, saj naj bi se z možem kar naprej grdo gledala in se prerekala. Je glavni vzrok za slabo voljo prav on?

Med počitnicami v Sredozemlju naj bi očividci slavna zakonca Heidi Klum in Seala videli nesrečna in sita drug drugega. Mnogi se zato sprašujejo, ali je v srečnem gnezdecu prišlo do zakonskih težav.

Kot so poročali viri iz različnih sredozemskih mestec, naj bi Seal sredi ulice jezno odkorakal od Heidi. Sanjsko ni bilo niti v Nici. Ko bi morala uživati na terasi in si zaljubljeno zreti v oči, je bil Seal obrnjen stran.

Kaj se torej dogaja? Videti je, da na videz srečna in nasmejana zakonca to poletje trpita drug ob drugem. Ko je bil Seal pred nedavnim na turneji po Evropi, je Heidi v Los Angelesu sama preživljala čas z njunimi otroki. Nekateri zato menijo, da je spoznala, kako čudovito je biti mama, še posebno, kadar soproga ni doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.