Magazin > VIP
4527 ogledov

Težave za Heidi Klum: Vključilo se je ministrstvo za družino

germany's next topmodel Youtube
Heidi Klum mlada dekleta skoraj popolnoma gola poslala pred kamero.

Na ProSieben so v šovu Germany's Next Topmodel, ki ga vodi Heidi Klum, dekleta, stara med 19 in 25 let, skoraj gola poslali na modno brv. Nosila so lahko le spodnjice v kožni barvi, prsi so bile prekrite s peno. "Rada bi videla, kako dobro se počutite v svoji koži,“ je nalogo najavila Klum.

Čeprav je televizija telesa prekrila še s filtrom, je izziv dvignil veliko prahu. Za Bild se je oglasila Vanessa Fuchs, ki je v omenjenem šovu zmagala leta 2015. "Tega ne bi nikoli storila. Moje modne revije niso nikoli vsebovale golote. Tega v moji karieri ne boste videli,“ je povedala in ogorčeno dodala, da se to še zlasti v časih gibanja #MeToo ne spodobi.

Oglasili so se celo z ministrstva za družino: "Seksizma ne smemo tolerirati, niti ga ne smemo ignorirati. Seksizem moramo skupaj jasno označiti za vrsto nasilja.“

Modni agent Ted Linow, ki je delal s številnimi znanimi manekenkami, pa pravi: "Ne dovolim golega fotografiranja deklet, saj je naša naloga, da jih zaščitimo. Za te mlade duše je posel že tako zelo težek. V normalnem svetu mode manekenki ni treba brez oblačil na oder, če tega ne želi. Heidijin izziv je bil preskus poguma. Gre zgolj za zabavo.“ 

Heidi se na kritike ni odzvala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.