Magazin > VIP
149 ogledov

Težki dnevi za Savino Atai

Savina Atai voyo.si
Savina Atai se je znašla v eni najtežjih preizkušenj svojega življenja.

"Sem v času daleč najtežje preizkušnje svojega življenja. A v takih trenutkih spoznaš, da če imaš čisto srce, ti tisti, ki ti želijo najbolj škodovati, na dolgi rok pomagajo. Tisti, ki ti skušajo vzeti glas, še bolj okrepijo tvoje glasilke. Kljub vsemu sem hvaležna, da imam priložnost, da se kot čebula olupim vsega, kar nisem jaz in stopim na svojo pravo pot,“ je na svojem profilu zapisala nutricionistka in strokovnjakinja za obrazno jogo Savina Atai. V težkih časih ji ob strani stoji njen zaročenec Giorgos, ki ji vedno stoji ob strani, tokrat pa še bolj.

Savino smo poklicali, da bi jo vprašali, kaj se dogaja. Ker smo jo ujeli med opravki, nam je pogovor obljubila za čez eno uro. Nato ni bila več dosegljiva.

Komentarjev 29
  • wingspan15 16:34 24.februar 2016.

    Saj nihče ne misli, da bi morala odkrivati svoje težave vesoljnemu svetu, vendar naj se potem ne izpostavlja in meče cookije novinarjem, valjda, da bo zbudila zanimanje, kar je bil najbrž tudi njen osnovni namen.

  • bingo11 15:53 24.februar 2016.

    Ni edina. Ni ne molzejo samo posameznik-ki/ce. Cele oranizacije to delajo. Molzejo samo tiste, ki se molzti pustijo. Pika!!! Amen!!!

  • bingo11 15:51 24.februar 2016.

    Povej ženi, da se takemu zapravljanju denarja reče PLAČEVANJE DAVKA ZA BUDALE. Če tega še ne ve!!!