Magazin > VIP
2588 ogledov

Težko leto za Kim Kardashian

kim kardashian Profimedia
Letos zvezdnici ni bilo lahko.

Če bi sklepali le po njenem profilu na Instagramu, bi bili prepričani, da je bilo leto 2020 kljub vsem izzivom za zvezdnico Kim Kardashian čudovito. A to je daleč od resnice …

Težave so se začele že marca, ko se je s koronavirusom okužil njen mož Kanye West. Virusa zdravniki še vedno niso v popolnosti spoznali, marca pa je bilo okoli covida še več neznank. Nič čudnega, da je bila Kim v velikem strahu za moža in otroke. Bila je edina, ki je skrbela za Kanyeja. "Pomagati sem mu morala iz postelje, ko sem menjavala posteljnino. To je bil velik izziv. Posteljnino sem menjavala v rokavicah, nosila sem tudi masko. Zares strašen čas,“ se spominja Kim.

kim kardashian | Avtor: Profimedia Profimedia

Ko je Kanye spet prišel k močem, se je odločil, da bo kandidiral na predsedniških volitvah. Takoj po razglasitvi namere je veliko prahu dvignil z zelo osebno zgodbo. Povedal je, da je poskušal Kim, ko je bila noseča z North, prepričati, da naredi splav. "Malo je manjkalo in ubil bi svojo hčerko. Skoraj bi ubil hčer,“ je razkril West, ki je kratek čas pozneje na Twitterju napadel ženo, češ da ga poskuša prisiliti v psihološko zdravljenje. Takrat Kim ni ostala tiho. Na Instagramu je prosila za razumevanje. "Je briljanten, a zapleten človek,“ je zapisala in dodala, da Kanye še vedno trpi zaradi izgube mame in da se je zaradi karantene poslabšala njegova bipolarna motnja.

Kanye je takrat zbežal stran od družine v Wyoming in takoj so se pojavile govorice, da je ločitev le še vprašanje časa. 
Poleg vseh osebnih težav pa je v tistem času odjeknila še novica, da se po 14 letih končuje resničnostni šov Kardashianovih. Zadnja sezona bo na sporedu v začetku leta 2021.

Na srečo pa sta Kim in Kanye uspela rešiti težave. Ko je lepotica praznovala 40. rojstni dan, se je West res izkazal, saj je ženi poklonil hologram njenega pokojnega očeta. "Tak korak je zveza potrebovala. Spet se dobro razumeta in sta do ušes zaljubljena,“ je povedal vir.

kanye west | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 3
  • nahipca 06:55 15.december 2020.

    www︎.︎imgb︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • gregor51 20:12 14.december 2020.

    ma prfukjeni vsi k jih spremljate..če jih ne bi bi razglasili bankrot

  • Avatar vec
    vec 18:55 14.december 2020.

    yep, težko res, kanya ni prezident nit v domino klub ga nečejo za prezidentza kaj šele ŠIR..Širše Njej pa se je povesila riba zarad neuporabe pa lapa mislm da tud, ma kakšen kažin.