Magazin > VIP
55 ogledov

"Težko se je navaditi na laži"

urška bačovnik janša Anže Petkovšek
Urška Bačovnik Janša je spregovorila o tem, kako se spopada z govoricami o psihozah, nasilju, poskusih samomora, sinovem downovem sindromu in celo smrti.

Urška Bačovnik Janša je za revijo Jana spregovorila o govoricah, ki so po njenem mnenju močno presegle mejo dobrega okusa. "Res je, zadnje leto so govorice presegle vse meje dobrega okusa. Bolj ko so žaljive in neresnične, bolj trdijo, da se opirajo na zanesljiv vir. Težko se je navaditi na laži in medijske zlorabe, sploh če se poslužujejo tem, ki so že po naravi delikatne," je za omenjeno revijo povedala Urška in dodala, da nihče od njiju ni nikoli imel psihičnih težav, tako kot je to trdila ena izmed tabloidnih revij.

Povedala je še, da sta s soprogom Janezom Janšo preživela dobre in slabe dni in da je z nastopom novega mandata predsednika vlade točno tako, kot je pričakovala: "Toliko izkušenj imam, da sem vedela, da bo zelo dinamično in da aktivna vključenost v vrh politike lahko prinese osebne diskreditacije vse družine. Nisem se zmotila." Urška sicer pravi, da je ljudje na ulici ne prepoznajo, tisti, ki jo, pa so do nje spoštljivi, saj je takšna tudi sama. Sicer pa najraje uživa v ozkem krogu domačih in prijateljev: "Moji prijatelji so z mano povsem odkriti in pri njih dobivam podporo, tudi če se o vsem ne strinjamo."

Komentarjev 22
  • Avatar vili100
    vili100 12:53 01.februar 2013.

    Potem pa uporabi svoje poštenje in povej gdo je ta oseba ,ki trdi da ve da sta bila tam. Najlažje je reči nekdo to ve potem pa se slikaj . Laži širit brez argumentov se mi zdi nedostojno.

  • Avatar vili100
    vili100 11:15 01.februar 2013.

    Kje pa kaj piše v članku da ji mož ne odgovarja kaj si mogoče nepismen potem pa hitro v tečaj za pismenost.

  • Scott 04:12 01.februar 2013.

    Fotografij kolikor ste hoteli,le v prave tednike bi pogledali,ja ni pa jih bilo v rdeče-rumenih in ve se zakaj ne.Tole vaše pisanje definitivno ne drži!Ali se sprenevedate ali pa namerno zavajate in lažete,kar je pri rdečih znano že več desetletij.?