Magazin > VIP
21893 ogledov

The Biggest Loser: Bojanova žena se z njegovimi novimi načrti ne strinja

bojan papež Planet TV
"Vprašala me je, ali sem nor."

Bojan Papež, zmagovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ima pred seboj nov cilj. Rad bi se preizkusil v šovu Bar, ki ga bodo na Planet TV vrteli jeseni. "Prijavo sem že oddal, zdaj bomo pa videli. Ne vem, ali se bom šova lahko udeležil, saj se snema septembra, avgusta pa se na našem kmečkem turizmu začenja prenova," je za Žurnal24 povedal Bojan, ki ima z gostinstvom sicer izkušnje, ni pa še delal za točilnim pultom, a ga to prav nič ne skrbi. "Se bom pa naučil," pravi.

V šovu The Biggest Loser so se kandidati zelo lepo razumeli. Bivanje pod isto streho je bilo harmonično. Tisti, ki ste spremljali Bar, pa veste, da so bili odnosi v tem šovu bolj napeti in da so bili prepiri na dnevnem redu. Je Bojan zaradi tega zaskrbljen? "Kako se bom odzval na takšno situacijo, ne ve, ker je še nisem izkusil. Če mi ne bo všeč, bom šel pa domov."

Medtem ko je Bojan pridno hujšal v šovu, je za vse skrbela njegova žena. Ta nad njegovo novo idejo ni najbolj navdušena, saj se še dobro spominja, kako je bilo, ko je bila tri mesece brez moža. "Ko sem ji rekel, da bi se prijavil v Bar, me je vprašala, ali sem nor," nam je še zaupal Papež, ki mu je The Biggest Loser očitno vlil toliko nove energije, da ga sedaj niti žena ne more več ustaviti.

The Biggest Loser Slovenija Magazin Zmagovalec Biggest Loser Bojan Papež se je zredil The Biggest Loser Slovenija Magazin Bojan Papež bi nagrado rad podelil, a se je zapletlo
 
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.