Magazin > VIP
32 ogledov

The Rock spregovoril o bolezni

the rock johnson Profimedias
Dwayne "The Rock" Johnson razkril skrivnost, ki jo je zelo dolgo varoval.

Igralec Dwayne “The Rock” Johnson ni znan le po svojih mišicah, ampak tudi veselem in prijaznem značaju. Zvezdnik pa je sedaj razkril, da se je nekaj časa boril z depresijo, zaradi katere se je počutil brezupno in osamljeno.

Da je imel to čustveno motnjo, je razkril v pogovorni oddaji Oprah Winfrey. Ljudem, ki trpijo za depresijo, želi vliti upanje. "Ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko spoznaš, če imaš depresijo, je to, da nisi sam. Nisi prvi, ki to prestaja, in tudi zadnji ne boš, čeprav imaš mnogokrat občutek, da si sam. Želel bi si, da bi me takrat nekdo potegnil na stran in rekel, da bo vse v redu,” je povedal Johnson, ki je za depresijo zbolel, ko mu je bilo 23 let.

Vse se je začelo, ko so ga zavrnili v ligi NFL in tudi v ligi  Canadian Football League. Še vedno je živel pri starših in strah ga je bilo prihodnosti. Nato se je odločil za kariero rokoborca in postal eden najboljših. Poleg tega je v Hollywoodu zelo iskan igralec. "Ne izgubite vere in na drugi strani bolečine boste odkrili nekaj dobrega," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.