Magazin > VIP
9293 ogledov

Ti dve svetlolaski bosta poskrbeli za gledanost Kanala A

jernej damjan, taya damjan Instagram
Vesela je, da spet delata skupaj.

Ekipi Sveta na Kanalu A se je pridružila radijska in televizijska voditeljica Taya Damjan, ki bo skrbela za športne teme, tako kot je to pred leti počela za Planet TV.

Dela na Kanalu A se je Taya razveselila tudi zaradi voditeljice Milene Novak, s katero je sodelovala že na konkurenčni televiziji. Kakšen lep tandem sta, je pokazala s fotografijo na Instagramu. 

"Nov teden, novi izzivi. Za športnike in posledično za naju. Imam srečo, da spet delava skupaj z Mileno Novak in da me je celotna ekipa tako lepo sprejela,“ je vesela Taya, žena nekdanjega smučarskega skakalca Jerneja Damjana.


Njunega sodelovanja bodo zagotovo veseli tudi gledalci. Taya nam je sicer pred dnevi zaupala, zakaj je za Kanal A zapustila Hitradio Antena. "Ko pride priložnost, se je treba odločiti in rekla sem si, da je morda pa čas za nove stvari. Ko sem delala na Planet TV, je bila hčerka Niki še tako majhna, da je bilo kar naporno, saj smo delali dve športni rubriki na dan v živo in tudi vikende. Tukaj je prednost, da oddaje Svet med vikendi ne predvajamo."

 

Komentarjev 3
  • kapibara 12:16 14.junij 2021.

    Če novta jošk kazali, ne bo nič...

  • Janez11 10:55 14.junij 2021.

    To rdečo televizijo naj čim prej vržejo iz obvezne programske sheme kabelskih operaterjev. Naj plačujejo tisti , ki to sranje gleda.