Magazin > VIP
60 ogledov

Ti presneti jojo učinek!

kelly osbourne
1/3
Profimedias
Kelly Osbourne pravi, da ni noseča.

Od konfekcijske številke 44 do konfekcijske številke 32 ... Kelly Osbourne je do leta 2009 spadala med "močnejša" dekleta, nato pa se je udeležila plesnega tekmovanja Zvezde plešejo in shujšala za 30 kilogramov. Z izgubo kilogramov pa se ni dvignila le Kellyjina samozavest, a tudi stanje na njenem bančnem računu. Lani septembra je izdala svojo kolekcijo oblačil Stories by Kelly Osbourne, aprila 2014 pa je oglaševala zdrav prigrizek.

A že januarja lani so se pri Kelly spet začeli nabirati kilogrami. Ko se je razšla s svojim zaročencem, se je zredila za devet kilogramov. Kelly naj bi se po poročanju nekaterih medijev še isti mesec vpisala v kliniko za osebe s prekomerno težo.

Kot kaže, pa se je Osbournova spet malce poredila. Po njenem nastopu na rdeči preprogi grammyjev so se nekateri spraševali, ali je zvezdnica morda noseča … Kelly jim je v svojem šarmantem tonu odgovorila po Twitterju. "Nisem noseča, je****. Nosila sem ledvični pas in nujno sem morala na stranišče.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.