Magazin > VIP
20 ogledov

T.I. se vrača nazaj za rešetke

(Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Potem ko je bil marca po desetih mesecih izpuščen iz zapora, se bo moral raper T.I. zaradi kršenja pogojne kazni spet vrniti za rešetke. Tokrat za enajst mesecev.

Zvezdnik T.I. je bil lansko leto zaradi posedovanja orožja obsojen na kazen za rešetkami, kjer je preživel deset mesecev. Po izpustu letošnjega marca je prestajal pogojno kazen, ki pa jo je prekršil pretekli mesec, ko je policija v njegovem avtu našla marihuano.

 

29-letni glasbenik je takrat v priporu preživel le nekaj ur, nato pa je bil izpuščen po plačilu varščine v višini deset tisoč dolarjev. V petek pa se je moral zglasiti na sodišču, kjer ga je sodnik zaradi kršenja pogojne kazni in posedovanja drog obsodil na enajst mesecev zapora.

 

T.I.-ja so v zapor poslali nekaj dni potem ko je pred samomorom rešil moškega iz Atlante, ki se je hotel vreči z 22 nadstropij visoke stavbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.