Magazin > VIP
19633 ogledov

Ti, ti Donald: Kakšna klofuta za Melanio Trump

melania trump
Je bila Melania zaradi tega jezna?

Ameriški predsednik, Donald Trump, je včeraj ob materinskem dnevu v videu čestital vsem materam. Pri tem je izpostavil tudi ljubezen do svoje matere, ki je ni mogel prehvaliti, svoje žene, ki mu je rodila sina, pa ni omenil.

Trump je poudaril, kako pomembne so bile za ZDA matere in babice, ki so državi z ljubeznijo, pogumom in predanostjo pomagale do neodvisnosti. O svoji mami pa je predsednik povedal, da je bila neverjetna ženska in da se je od nje veliko naučil. "Bila je ljubeča in pametna, kadar je bilo treba, pa je bila tudi neizprosna. Pogrešam jo," je dejal

Hvalospeva materi mu verjetno nihče ni zameril, žena pa bi mu lahko zamerila to, da je ni omenil. Predsednik na prvo damo lani ni pozabil. "Melanii in vsem materam želim lep dan," je takrat povedal.

Še bolj pomembno bi bilo, da jo omeni letos, ko je morala Melania zaradi govoric in spolnega škandala prestati toliko gorja.
 

Komentarjev 4
 • Matjaz Rogel 18:25 14.maj 2018.

  ...kje drugje - ja , kot 24.si....C.R.....KDO PA SI TI..?

 • Avatar križar
  križar 17:40 14.maj 2018.

  Tega kretena Trumpića bi lahko proglasili za največjega kretena vseh časov in mu z zakonom prepovedali gibanje izven zaprte ustanove?

 • mirror 14:07 14.maj 2018.

  Kakšna klofuta neki. Senzacionalno naravnan novinar vidi težavo, ki je sploh ni.