Magazin > VIP
71 ogledov

Tibor se je noseči Ani zlagal

Ana Hrovat Kanal A
Tekmovalca prejšnje sezone Big Brother Tibor in Ana bosta postala starša, z lepo nosečko pa smo poklepetali o novi življenjski vlogi.
Ana, ki je trenutno v drugem trimesečju, nam je zaupala, da naraščaj ni bil načrtovan, je pa zelo zaželen. "Nosečnost ni bila načrtovana, a ker sem sama zelo spontana in prav tako Tibor, sem nekako pričakovala, da bo usoda naredila tako, da bo tudi do tega prišlo spontano. (smeh) Se pa zelo veseliva in že komaj čakava," pravi.
 
Zaupala nam je tudi, kako je veselo novico sporočila Tiborju: "Bila je malo čudna situacija. (smeh) Vedel je, da mi zamuja, ampak iskreno nisva pričakovala, da bom res noseča in sva se bolj v hecu že prej zmenila, da če sem, bova pač zibala. Ko pa sem naredila test oz. kar več testov ( smeh ), sem ga poklicala, saj je bil ravno v službi. Pred tem sem mu poslala sporočilo, ampak ni nič odpisal. Vsa panična sem ga vprašala, če je prebral sporočilo in on meni zelo neprepričljivo 'jaaa'. Seveda sem takoj opazila, da ga ni in sem mu povedala. Ni mi deloval preveč šokiran, sem bila sama bolj v emocijah in je on miril mene. (smeh) Bili so mešani občutki, ki jih težko opišeš. V pozitivnem smislu. Lahko rečem, da sva bila oba res zelo vesela, čeprav na začetku tudi malo prestrašena, ampak veselje in pričakovanje hitro prevlada."
 
Bodoča starša imate že izbrano ime, a le za punčko. "V bistvu kolebava med dvema, ampak naju nekako bolj vleče na eno stran. Ampak to je seveda skrivnost. (smeh) Za fantka pa iskreno še nimava niti ideje. Je še čas, sigurno se bova še premislila. Glede ostalih stvari pa še ne razmišljava preveč, ker je še čas. Moja mama je tako navdušena, da bi najraje že kar vse nakupila, ampak nama se ne mudi. Počasi. Trenutno iščeva stanovanje. To je zdaj prva stvar, potem pa naprej," je odločena bodoča mamica, ki nosečnost prenaša z levo roko: "Nimam nobenih nevšečnosti, počutim se skoraj tako kot prej. Razlika je le v tem, da sem prej pojedla ogromno mesa, sedaj pa komaj kaj. Nekako mi ne diši. Mi  pa zelo paše sadje. Imam srečo, da nimam slabosti, le okus se mi je spremenil."
Komentarjev 1