Magazin > VIP
33 ogledov

Tiger in Elin uradno ločena

Žurnal24 main
Devet mesecev po nesreči z avtomobilom in razkritju številnih skokov čez plot sta se Tiger Woods in Elin Nordgren tudi uradno ločila.

"Žalostna sva, da je najinega zakona konec in drug drugemu želiva le najboljše," sta v izjavi sporočila nekdanja zakonca Tiger Woods in Elin Nordgren. Njunega zakona je po skoraj šestih letih uradno konec. Podrobnosti njune ločitve niso znane, njuna predstavnika sta sporočila le, da si delita skrbništvo nad otrokoma.

Poročila sta se oktobra leta 2004 in imata 3-letno hčerko Sam in 19-mesečnega sina Charlieja. "Čeprav nisva več poročena, sva starša dveh čudovitih otrok in njuna sreča je bila in vedno bo na prvem mestu," sta še povedala.

Njun srečni zakon se je razblinil, ko je pred meseci na dan prišla novica o Woodsovih skokih čez plot. Podobnim novicam kasneje ni bilo videti konca, zato je Elin vložila prošnjo za ločitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.