Magazin > VIP
38 ogledov

Tiger je Lindsey ukradel Kiminemu bivšemu

tiger woods lindsey vonn EPA
Preden sta vsemu svetu priznala, da sta par, sta imela Tiger Woods in Lindsey Vonn precejšnjo ljubezensko dramo.

Vonnova je namreč pred Woodsom hodila s Krisom Humphriesom, ki je še vedno poročen s Kim Kardashian, a se je kasneje odločila za Tigerja. Ljubezensko prigodo o novem zvezdniškem parčku je na svojih straneh razkrila ameriška revija Us Weekly. "Woods ni bil edini, ki je dvoril Vonnovi," je izdal neimenovani vir in dodal: "Snubec številka dve ni bil nihče drug kot bivši mož Kim Kardashian." Kot piše revija, sta tako Vonnova kot Humphries iz Minnesote in imata veliko skupnega, a Lindsey je na koncu kljub temu raje izbrala Woodsa, ki je bil pred kratkim spet razglašen za najboljšega golfista na svetu.

Vonnovo so pred tem sicer vsi svarili, da Tiger ni ravno najboljša izbira, a privlačnost je bila za 28-letno smučarko usodna. Da sta par, sta javno razglasila 18. marca. Njeni oboževalci so kmalu zatem izrazili zaskrbljenost, da jo bo prizadel tako kot bivšo ženo Elin Nordegren, o čemer so pisali tudi na Facebooku: "Najbrž te že vara," je zapisal nekdo.

Tigerjevi seks škandali so bili razkriti leta 2009, ko so ga ujeli s starleto Rachel Uchitel, kmalu zatem pa se je razvedelo še za številne druge afere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.