Magazin > VIP
57 ogledov

Tigerjeve homoseksualne fantazije

27-letnica je sicer tudi zapisala, da je Tiger zasvojen z zdravili. "Videla sem, Žurnal24 main
Ena od ljubic Tigerja Woodsa je izdala nekaj pikantnih podrobnosti. Med drugim tudi, da je golfist sanjaril o moških.

Težavam Tigerja Woodsa ni videti konca. Loredana Jolie, najbolj podjetna golfistova ljubica, je namreč izdala nekaj podrobnosti o svoji aferi z zvezdnikom.

Lepotica je med drugim povedala, da je športnik najraje seksal v troje. "Rad je opazoval seks med dvema ženskama, zato se nama je v postelji večkrat pridružilo še kakšno dekle," je povedala Loredana in dodala, da je Tigerja nekoč vprašala, kako bi mu bilo všeč, če bi se jima pridružil moški. "To ga je vzburilo," trdi svetlolaska, ki je Tigerjevo ženo Elin označila za lovačo. "Njun odnos ni mogel biti ljubeč. Večkrat sem bila v njuni hiši in nikoli je ni bilo doma. Če bi jaz imela moža, bi vedela, kdo se sprehaja po mojem stanovanju. Takrat sem spoznala, da je bila z njim zgolj zaradi denarja."

 

Loredana je z Woodsom spala 20-krat. Od njega je le enkrat dobila plačilo, in sicer v višini 15 tisoč dolarjev (10.600 evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.