Magazin > VIP
74 ogledov

Tik pred smrtjo napisal osmrtnico

James Rebhorn Profimedias
Igralec James Rebhorn si je nekaj dni pred smrtjo napisal osmrtnico.

Igralec, ki je znan po vlogah v filmu Vonj po ženski in televizijski seriji Domovina, je umrl na svojem domu v New Jerseyju po dolgem boju s kožnim rakom. Ker je vedel, da se mu življenje počasi izteka, je napisal izjemno čustveno in iskreno osmrtnico, ki so jo objavili na spletni strani luteranske cerkve St. Paul, katere član je bil.
 
"James Robert Rebhorn se je rodil 1. septembra 1948 v Philadelphii v Pensilvaniji. Njegova mati Ardell Frances Rebhorn, rojena Hoch, ga je zelo ljubila in podpirala njegove sanje. Naučila ga je lepega vedenja in spoštljivosti ter tega, da gostoljubnost ni majhna stvar. Njegov oče James Harry Rebhorn mu ni bil nič manj predan. Od njega se je Jim naučil, da za slabo delo ni izgovora. Dobro opravljeno delo redko traja več ali manj časa kot slabo opravljeno delo. Vlila sta mu zaupanje in ga modro spodbujala, da ostane v stiku z Bogom," se glasi besedilo.

Poklonil se je tudi svoji sestri Janice Barbara Galbraith, ženi Rebecci Fulton Linn in hčerkama Emmi in Hannah. "Zasidrale so njegovo življenje in mu dale svobodo, da ga živi. Brezmejno je bil ponosen na svoje otroke."

Zaključil je, da je imel veliko srečo, ker si je služil denar s tem, kar je imel rad. Brez zveze, ki mu je vedno stala ob strani, izjemnih učiteljev in najboljših agentov v poslu ne bi imel takšne kariere, je še zapisal. V vsakem pogledu je bil srečen človek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.