Magazin > VIP
112168 ogledov

Tilen iz Kmetije: Z Nino sva par, družina tega ne ve

nina radi, tilen brglez POP TV
Skupaj sta taktizirala.

Že takoj, ko je na posestvo šova Kmetija stopila brhka Nina Radi, je bilo jasno, da je nekdanja kandidatka šova Sanjski moški ženska po Tilnovem okusu. To ji je dal tudi vedeti, a pri Nini je imel več možnosti Ambrož, s katerim po koncu šova že gradita hiško v vasi Zibika. Kot smo izvedeli, sta Ambroževa starša tam nekoč imela vikend.

Čeprav je Nina Tilna zavrnila, pa sta stkala prijateljstvo, iz katerega se je Tilen sedaj malo pošalil. "Midva bi rada povedala, da sva par. Veliko sem moral požreti … da se je z Ambrožem dala dol, ampak je****. Da sva prišla tako daleč in da sva sedaj skupaj v finalu. Družina tega ne ve,“ je povedal.

Nina je razložila, da sta skupaj oblikovala tudi taktiko, s katero sta prišla zelo daleč. "Da morava igrati neopazno, biti nekako nevtralna in drug drugega ne smeva zafrkniti,“ je povedala lepotička, ki sedaj pri porotnikih pridno lobira dalje. S Tilnom se namreč ne želita pomeriti v polfinalu, ampak šele v finalu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.