Magazin > VIP
572 ogledov

Tilen Pusar vrača udarec

Tilen pravi, da je Saša jezna, ker je izvedel za njeno ljubimkanje z duhovnikom. Žurnal24 main
Na obtožbe Saše Einsiedler, da se še vedno sooča z duševnim nasiljem in grožnjami, se je odzval njen nekdanji partner Tilen Pusar.

"Saša pač spet laže in manipulira. Prizadet je njen ego in ogroženo njeno ljubimkanje z duhovnikom. To jo strašansko jezi. Ko sem pred pol leta odkril, da me vara, jo je to tako razjezilo, da sem bil ves pogrižen in pretepen. Ponosen sem na to, da sem prenesel toliko nasilja in ji nisem vrnil," je za zurnal24.si povedal Tilen Pusar, ki dodaja, da je Saša na njegovi rojstnodnevni zabavi priredila incident, ki mu je bilo priča dvanajst ljudi.

Tilen je še povedal, da je upal, da bo Sašo "razkritje resnice streznilo". "Sicer pa nikdar ne vem, kako se bo vedla. Zjutraj lahko z mano normalno govori po telefonu, popoldne pa me lahko spet čaka kričanje," pravi Tilen o Sašinem vedenju in dodaja, da ne ve, kaj se je zgodilo z njenimi krščanskimi vrednotami, ki jih je tako goreče zagovarjala.

O tem, da se Saša boji za svojo varnost ter da ji Tilen še vedno grozi in jo duševno zlorablja, si lahko preberete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.