Magazin > VIP
221 ogledov

Tim priznal, da je zaljubljen

Tim Kores Nika Osebni arhiv
Priljubljeni član skupine In&Out Tim Kores nam je priznal, da je sveže zaljubljen, ter da je že tri mesece oddan.

Vse oboževalke skupine In&Out, žalostna vest. Tim Kores je oddan, njegovo srce je ukradla 22-letna blondinka Nika, s katero je priljubljeni pevec v zvezi že tri mesece. Ves ta čas mu je uspelo skrivati njuno zvezo, zdaj pa je le priznal, da je sveže zaljubljen.

In kdo je dekle, ki je ukradlo Timovo srce? Tim nam je zaupal, da je klasična solo pevka, ki poje opero in tako kot on prihaja iz Maribora. "Ravno je bila sprejeta na Royal Academy of Music v Londonu," se je pohvalil. Parček se pozna že od prej, iskrica pa je preskočila, ko jo je povabil k snemanju njihovega videospota Sij severni, v katerem je nastopila kot gostja. "Potem se je pa med nama razvilo nekaj več, saj veste, kako to gre (smeh)."

Zaljubljenca tako skupaj uživata te poletne dni, med drugim sta se odpravila na Triglav in na Kornate. "Se dogaja, imava pestro poletje," je še poveda Tim in dodal, da na oboževalke ne bo pozabil: "Ni važno, kakšno je moje zasebno življenje, pomembna je glasba, zato bom jaz do oboževalk vedno enak, vedno dobre volje, saj se jih vselej razveselim." Nika pa tudi ni takšne vrste dekle, ki bi bilo hitro ljubusomno. "Ve, da je to del mene, del glasbenega posla."

Komentarjev 2