Magazin > VIP
36427 ogledov

Timu Koresu ni preostalo drugega, kot da žensko prijavi policiji

tim kores Facebook
Hude grožnje.

"Pazi, kje hodiš, primitivec. Kislino boš dobil v svojo faco, a ti je jasno. Pa ne od mene. Ne boš nikoli vedel, od koga,“ se glasi del sporočila, ki ga je radijski voditelj in pevec Tim Kores po oddaji dobil od neke poslušalke. "Ne vem točno, o čem sem govoril, se pa spomnim, da je šlo za popolnoma nedolžno temo. Nekaj zabavnega, poljudnega. Nič, zaradi česar bi komu lahko zavrela kri,“ je za Žurnal24 povedal Kores, ki redno dobiva sovražna sporočila, najhujša pa so prišla od te ženske. 

"Njena sporočila sem dobil tudi na službeni e-mail naslov, moji uredniki so o meni dobili različne zapise. En kup ogabnih stvari, za katere je treba imeti bujno domišljijo. Te ženske ne poznam, mi je pa pisala s pravega profila. Prijavil sem jo. Sedaj čaka na sodnika za prekrške in na denarno ali celo zaporno kazen, ker mi je grozila s smrtjo.“

Kores pravi, da je tovrstnih sporočil v zadnjem času še več. "Ljudje se vtikajo v vse, kar narediš, v vsako še tako nepomembno stvar. Manco Špik so napadli, ker je prodajala neke izdelke. Tega je v zadnjem času veliko, ker glasbeniki nismo imeli drugih možnosti, kot da prodamo svoje ime. Treba je preživeti. Nismo v ZDA, ko si si prej lahko nabral milijone. Vsi sodimo druge, čeprav jih ne poznamo. Ljubosumje in tipična slovenska zavist ... Takoj smo sovražno nastrojeni. S tem se ne smeš obremenjevati. Gre za ljudi, ki so sami s sabo nezadovoljni.“

Priljubljeni pevec pa ne dobiva le sovražnih sporočil, ampak tudi eksplicitne videe – celo od mladoletnih fantov …

Komentarjev 5
  • rd2dmk2 09:57 07.junij 2021.

    jakec1575, veliko ing. in dr. je svoj poklic šlo zamenjat za vile in kidajo gnoj v hlevu.. pa ne mi sedaj omenjat doktorje primerjalne književnosti. in drugič, če so ti umetniki se šolal 20 let, a zdej pa v parih ...prikaži več dneh obvladajo prodajo delnic in skladov, izdelavo zdravilnih krem in še in še.. a za to pa ni treba 20 let šolanja ? in primer g. igralec naj naredi komedijo in naj jo prodaja na dvd, ne pa da nam prodaja vedno sveže in po HHHHH ceni. se je za to učil 20 let ?

  • ode 12:32 06.junij 2021.

    https://nova24tv.si/slovenija/o-reziser-protestov-jasa-jenull-na-spletu-objavil-naslov-kjer-ne-zivi-in-ni-prijavljen-lastniki-objekta-pa-z-njim-nimajo-nobene-povezave/ Pravi naslov Jaše Jenulla je: Jožka Hegler Jenull, Ceneta Štuparja 3, Črnuče (stanovanjski blok)

  • rd2dmk2 09:32 06.junij 2021.

    spoštovani estradni umetniki, obstajajo tudi kramp, lopata, vile, metla in plunte v roke in v potu svojega obraza zaslužite svoj kruh vsakdanji. če pa že mislite kaj prodajat, pa prodajajte kbalitetno robo, ne pa svoje face. jest od vaše face ...prikaži več nimam nič, in nočem kupit vaše krame, tako kot nočem kupit od obcestnega prodajalca briških češenj iz Španije. se razumemo ?