Magazin > VIP
47753 ogledov

Tina Gaber pokazala, kako masira, splet navdušen

Tina Gaber Instagram
Ob svetovnem dnevu oživljanja je Tina Gaber objavila video, ki bi si ga morali ogledati vsi.

"Vedno pristopi, ne dvomi vase, zmoreš!" je Tina Gaber ob svetovnem dnevu oživljanja zapisala ob videu, ki ga je posnela z reševalcem Dejanom Bratušo, ki je poudaril, da je zelo pomembno, da se v primeru nezgode znamo pravilno odzvati. Kakšen je pravilni postopek, sta pokazala v videu. "Ko vidimo poškodovanca, se ustavimo in pomagamo, tudi če si ne upamo," je za konec dejala Tina.

Tina pa družbenih omrežij ne uporablja le za opozarjanje na pomembne dogodke. Nazadnje je svoje sledilce zabavala z videom, ki ga je posnela po Golobovi ne prav posrečeni čestitki Ani Roš. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Komentarjev 15
  • pilotko 06:08 20.oktober 2023.

    Starletica Tinca je že mnoge "zmasirala" in oživljala njihove tičke in brez promocije ni strank z denarjem in res je našla pravega za ožemanje in luksuz in skupaj zganjata norčije ljudstvo pa se čudi naivnežu, ki mu je pamet padla med noge.

  • onyxx 17:40 19.oktober 2023.

    Vedno je bila in bo samo priležnica...

  • atamama 15:19 19.oktober 2023.

    Nekaj mesecev nazaj so samo v komentarjih predlagali, da ta ženska, če želi dobro svijemu partnerju, naj čimprej izgine iz javnosti. Ampak ali ne bere ali pa se ji j..e za partnerja in se hoče samopromovirat. tudi PV se je ...prikaži več začel obnašati (ko vidimo to gospo na sliki z ...) kot da so mu možgani padli med noge. Bi še toleriral če bi pač govoril-dejanja in celo zakoni pa govorijo po svoje. Sem pa imel PV za bolj stabilno osebo, ki gleda daljnovidno, izgleda pa da je postal zelo kratkoviden, kajne?