Magazin > VIP
143874 ogledov

Tina Gaber pokazala, v kakšnem razkošju živita z Robertom

Tina Gaber Instagram
Kakšna kuhinja!

Tina Gaber je na Instagramu pokazala, kako kuha svojo najljubšo zelenjavno juho. "Ta recept sem vam obljubila že pred časom … in obljuba dela dolg! Moja najljubša zelenjavna juha," je lepotica zapisala na Instagramu.

Povedala je, da je juha na meniju vsakih 14 dni, da jo v hladilniku hrani po 4 dni in da jo ponudi gostom, ki pridejo nepričakovano. “Mene so starši naučili, da pospravljam že med kuhanjem, zato da je kuhinja na koncu čista,” je dodala. 

Med kuhanjem pa se jasno vidi tudi razkošna kuhinja, v kateri kuha. Najprej je sesekljala čebulo in česen, dodala narezan ohrovt, narezan brokoli, sojino omako, kvasne kosmiče in ostale začimbe.

Očitno Tina lepo skrbi za Goloba. To je že večkrat dokazala - nedavno smo ekskluzivno poročali o tem, kako ga je branila na ulici. V Goloba se je namreč zaletela vidno okajena oseba, in še preden je lahko reagiral varnostnik, je neznanca odrinila Tina.

Posnetek kuhanja si oglejte spodaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 30
  • Avatar Zala
    Zala 16:53 03.marec 2024.

    Običajna nova kuhinja. Nič osebnega.

  • andrija 02:45 01.marec 2024.

    norčevanje iz slovenskega naroda

  • andrej084 19:54 29.februar 2024.

    Spet neko preseravanje, dajte delat za Slovence in Slovenijo, ne pa vlagat zakone o učenju sfrj jezikov v Slovenskih šolah. Odje3ite.