Magazin > VIP
46 ogledov

Tina Gaber visela nad prepadom

Tina Gaber
1/2
Osebni arhiv
Naša lepotička Tina Gaber je velika adrenalinska navdušenka, ki seveda ni zamudila priložnosti, da med prvimi izkusi drzni spust po na novo odprtem zip linu v Bovcu.

Slovenska manekenka Tina Gaber je pretekli teden svojim že precej pestrim adrenalinskim izkušnjam dodala še eno – privoščila si je namreč divjo vožnjo po na novo odprti bovški zip line. "Sem velika adrenalinska navdušenka, redna gostja adrenalinskih parkov, med drugim pa sem tudi že skočila s padalom s 4.200 metrov nad Vrsarjem," nam je zaupala temnolasa lepotička, ki je bila že od samega začetka navdušena nad drznim podvigom. "Že takoj mi je bilo všeč in komaj sem čakala, da bom na vrsti za spust, da se z vso hitrostjo poženem nad prepadom," nam je povedala o pripravah, ko so jih seznanili z navodili ter jim pokazali, kako približno bo videti spust.

Nato pa je šlo zares. "Ko sem bila v zraku, je bil občutek fenomenalen. V skupini smo se spodbujali, vpili od veselja in adrenalina!" nam je povedala ter dodala: "Moram reči, da je bil to eden najbolj zabavnih dni v zadnjem času."

Tina tako že dela načrte, kako bo še avgusta ujela kakšen konec tedna, ki ga bo sicer poleg zip lina popestrila še s kanjoningom in raftingom po smaragdni Soči.

Komentarjev 2
  • maddog 07:11 24.julij 2012.

    ja ne..horseface ni lepotička

  • zic 16:16 23.julij 2012.

    horseface for ever! lepotica gor al dol, tole ji bo pa ostal