Magazin > VIP
437 ogledov

Tina Gorenjak se je ponesrečila

Tina Gorenjak Žurnal24 main
Tina Gorenjak svojo mavčno nezgodo komentira: "Uradno spadam med generacijo starejših občanov."

Igralka Tina Gorenjak zna dobro voljo ohraniti tudi, ko se ji pripeti nesreča. "Kdaj sem se nazadnje nasmejala? Ko sem padla na domačem vrtu, si zlomila roko in ugotovila, da spadam med starejšo generacijo občanov (smeh)," se pošali igralka in razloži situacijo: "Padla sem med zalivanjem svojega zelenjavnega vrta in si zlomila roko. Pred nekaj leti bi bilo verjetneje, da bi si roko zlomila med žuranjem, ko bi med plesom padla z mize, ko pa enkrat rečeš, da si padel na svojem zelenjavnem vrtu, veš, da spadaš med generacijo starejših občanov. Že samo dejstvo, da imaš zelenjavni vrt, ki ga prostovoljno in z veseljem obdeluješ, pomeni, da si star 40 let ali več."

Tini pa na srečo ni bilo tako težko, saj ji je ob strani strani hčerka Nina Barbara: "Na splošno se trudiva, da pomagava druga drugi, oziroma po navadi bolj jaz njej. Seveda pa je bila zdaj, ko sem pomoč potrebovala jaz, ona tista, ki je prijela za sesalec in opravila druge stvari, ki jih sicer jaz."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.